Van esélyem bejutni az orvosira?
Bios írásbeli emeltem 90% lett, kémia viszont csak 40%.
Szerintetek így van esélyem? Még szóbeli hátra van,de nem tudom mennyire fogom tudni felhúzni.
Elvileg 408 pontom lett.
Szerintetek vidékre elég lesz?
Ha Semmelweisre most többen mennek, akkor vékre kevesebben , nem? Szóval ott lesz pontcsökkenés.
Akik a Semmelweiset megjelölték, nagy eséllyel a vidékieket is, és valahová felveszik őket is. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de 408 pont.... még fizetősre sem 100%. :(
Talán szerencséd lesz, de inkább törődj bele, hogy idén nem, és törekedj arra, hogy jövőre összejöjjön.
De még pár éve volt, hogy 380 vagy mennyi volt a ponthatár, talán 2013 vagy 14-ben?
Meg ugye a felvételi az a többiek pontszámától is függ, idén meg fene se tudja nagyátlagnak hogy sikerültek az emeltek...
Nem tudom még önköltségesen gondolkodom, aztán ha jó az átlag elvileg át tudnak tenni államira is, ha jól tudom, nem?
Igen, akkor hozták be a kémia emeltet, ami mindenkinek szörnyen sikerült. Azóta soha nem volt 400 alatt, erre nem jó támaszkodni.
Ha ki is fizetnél 1,3 misit évente (nem kell más tárcájába turkálni, ha kifizeti, akkor kit érdekel), de arra ne számíts, hogy átvesznek államira. Egyik barátomat fogorvosin kb 4-6 félév után vették át, pontosan nem emlékszem, de végig hozta a 4,8-as átlagot, ami azért nem egy sétagalopp.. Szóval mindenkinek azt mondjuk, hogy arra ne számítson, hogy fizetősről átveszik államira.. De ha tudod hozni 4,5 feletti átlagot hosszútávon, akkor hajrá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!