21 évesen, nem tudom merre tart az életem, mit kezdjek?
Figyelt kérdés
Szóval, már 21 éves lány vagyok és egyre rosszabbul élem a mindennapokat,merthogy szeretném végre igazán elkezdeni az életem.Miután befejeztem a középsulit, azután csak dolgoztam, mert a tervem az volt, hogy annyi pénz szeretnék gyűjteni, ami elég lesz ahhoz, hogy valamibe belekezdjek. Hát nem így lett. Mindig is szerettem volna, valami olyanba kezdeni, amit élvezek és az életem része lesz, szeretek olvasni, érdekelnek a különböző nyelvek, a történelem, és a festészet is, én magam is szoktam "rajzolgatni". Arra is gondoltam már, hogy művészettörténetet kéne tanulnom, viszont világot is szeretnék látni, közben úgy tanulni és ismereteket szerezni. fogalmam sincs, hogyan is mikét kezdjek ebbe bele. Úgy érzem teljesen megrekedtem, miközben kiakarok szabadulni. Segítsetek kérlek a válaszaitokkal.2018. jún. 5. 18:40
11/14 anonim válasza:
Az egyetemet mindenféleképpen elkezdeném a helyedben. Amellett, hogy tanulsz, barátkozásra, ismerkedésre, is megfelelő hely lenne, én ezért is várom már nagyon az őszt. :)
A művészettörténet érdekesen hangzik, meg biztos jófej emberek járhatnak oda. Egyáltalán nem biztos, hogy nem tudnál elhelyezkedni vele, de ha mégse sikerülne, szerintem akkor is megérné.
Hajrá, sok sikert! :)
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm 11. :) Bjzom benn, hogy így lesz. Megkérdezhetem, te mire fogsz járni?
2018. jún. 5. 19:38
13/14 anonim válasza:
Magyarra készülök.
Te végeztél előtte egy szabad bölcsészetet, és most mennél művészettörténet mesterire, vagy hogy van ez?
14/14 anonim válasza:
Én elkezdeném az egyetemet, ha téged a művészettörténet érdekel, akkor azt, vagy bármi egyebet, ami tetszik vagy vonz. Tanulsz, olyat ami érdekel és legalább elindulsz valamerre. Úgy is csomó lehetőséged lesz világot látni az egyetem alatt, az egyetem után is pl. elmehetsz Erasmusra, vannak Aiesec programok, EVS, amerikai nyári táborok és még egy rakat külföldi ösztöndíj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!