Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ellaposodott az életem, mihez...

Ellaposodott az életem, mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

Már lassan 2 éve másból sem áll az életem, mint hogy elmegyek iskolába, szerzem a jó jegyeket, maximalista lettem és folyamatosan stresszelek; utána mindig edzek, hazajövök tanulok, játszok és alszok. És ez minden egyes nap.

A családi életem romokban, nincs túl sok barátom, szerelmi életem semmi, és nincs is motivációm arra hogy ezen változtassak.. Meg igazából időm / energiám se.

Nemrég direkt emiatt elutaztam pár napra, de ez csak rövid távon segített, utána ugyanúgy visszaestem. Ritkán megyek bulizni de akkor mindig ugyanazokkal az arcokkal, új embereket sehol nem ismerek meg. Nem tudom mihez kellene kezdenem..

Nem érzem, hogy emiatt tönkremenne az életem, mert végülis jól teljesítek, jó jegyek, jó egyetem, jó állás meglesz, de közben lelkileg egyre inkább kiüresedek.

2017. dec. 24. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Ismerkedj új emberekkel,ne folyton a tanulás legyen az első,térj el a megszokott napirendtől,találj új hobbit
2017. dec. 24. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:

minden nap edz, játszik, néhanapján elmegy bulizni a haverokkal.

Pffffffffff....mindjárt krokodilkönnyeket hullajtok érted, annyira megsajnáltalak! De tényleg...

2017. dec. 24. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:
én utazgatnék veled szivesen hogy ne legyen lapos az életed
2017. dec. 24. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Szinezd ujra
2017. dec. 24. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindjárt megsiratlak bateg...rajtad az új emberek sem segítenek, mert te vagy lapos, fújd fel életed...ennyi.
2017. dec. 24. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Menj külföldre önkéntesnek.
2017. dec. 24. 22:17
 7/7 anonim válasza:
52%
Keresd Isten jelenlétét, térj meg. :)
2017. dec. 25. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!