21 évesen, nem tudom merre tart az életem, mit kezdjek?
Első, köszi a kedvességed. És te miért akarsz utazni vagy mit tanulsz?
2. Válaszoló. Igen, tudom, hogy kemény világban élünk, és engem eddig nem nagyon engedtek ki, eddig féltettek és valahol megértem, ezért is akarok szabadulni. A másik, hogy nincs képzettségem,dolgoztam már kommunikációban, varrodában is már és pultosként is. És tudom, hogy csak álmaim vannak, de mivel még nem ismerem a világot, úgy érzem nem könnyű jót választani. Ezért kértem segítséget, bármiféle ötlettel kapcsolatban.
2# egyik ismerősöm kamionos ő világot is lát, dolgozik is és természetesen kap fizu is.
Másik ismerősömnek sima B jogsija van kis teherautóval (furgon) járja európát fuvarozik álltalában 1-2 raklap le marad vagy nem fér fel a kamionra azt ő el viszi, de az is igaz hogy nem fogja örökké ezt csinálni, csak utazni akar a barátnőjével és be járni európát ingyen, és ezért még pénzt is kap, sok helyen volt már Spanyol,Olasz, Portugál, Francia, Német, Benelux, Sk,RO, Török, Bulgár,Horvát, Ukrán, Orosz, Dánia,stb...
Szóval én sem tudom igazán mit akarok ezért én is be vállalom ezt 1-2 évre max 3, hátha rá jövök mit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!