Szerintetek földrajz és biológia érettségivel hova? , milyen szakra? Menjek továbbtanulni?
A felvi.hu-n van szakkereső, ahol meg tudod adni, hogy milyen képzést keresel, milyen képzési területen, milyen érettségivel stb., úgyhogy azt ajánlom, hogy nézd meg. Minden szaknak le vannak írva a felvételi követelményei, szakleírások stb., az adott egyetem oldalán pedig a tanterveket is meg tudod nézni.
A biológiát és a földrajzot is elég sok szakon elfogadják (bár ez nem azt jelenti, hogy szorosan kapcsolódik is hozzá) és átfedések is vannak. Ha biosz, akkor a pedagógus és egészségügyi képzések is szóba jöhetnek, mint pl. tanító, óvodapedagóus, csecsemő és kisgyermek nevelő, gyógypedagógia, akkor nem tudom...pszichológia, sport és rekreációszervezés. Nem is tudom, hogy mik vannak még hirtelen pl. kertészmérnök, agrármérnök, természetvédelmi mérnök, vadgazda, szőlész-borász és a ttk-s szakok, mint kémia, biológia, földrajz, kémia, illetve értelemszerűen biosz-földrajz tanári. Szóval azért vannak lehetőségek, kérdés, hogy téged mi érdekel konkrétabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!