Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a teendő, ha a felvin...

Mi a teendő, ha a felvin februárba úgy adtam meg a jegyeimet, hogy 9. És 10. Földrajz számítson, azonban most kiderült, hogy a 10. Földrajz és 12. Biológia megadásával jobban járnék. Hol lehet ezt, ha egyáltalán lehet módosítani?

Figyelt kérdés
2018. máj. 23. 07:22
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem lehet ezt így számolni, 1 tárgy utolsó 2 év végi eredménye számít, nem vegyesen.
2018. máj. 23. 08:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Az első nagyon jól írja!
2018. máj. 23. 20:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam le, mert így félrérthető. Meglehet adni, két tantárgy utolsó évben tanult jegyét is, nekem a földrajz 10.ben volt utolsó év, a biológia pedig 12.ben
2018. máj. 23. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet így kettőt megadni. Az egyik az idegen nyelv.
2018. máj. 23. 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem értettük félre. 2 tárgy van aminél választhatsz, hohlgy melyiket nézzék, az idegen nyelv és a természettudományos tárgy. Csak egy tárgyat választhatsz mindkettőnél és annak az utolsó 2 év végi jegyét számolják. Vagy a 9-10. föcit nézik vagy a 11-12. bioszt, de csak egy tárgyat választhatsz.
2018. máj. 23. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt rosszul tudjátok, most már nem így van, gondolom akkor ezek szerint egy új dolog. Nekem sikerült úgy megadnom, hogy 10.földrajz, 10.kémia, és elfogadták. :) A kérdésre sajna nem tudom a választ, bocsi, de gondolom azóta megoldódott.
2018. júl. 7. 00:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos hiába írtam nekik, hogy nem jól tudják nem akarták elfogadni. Megváltoztatni én nem tudtam, viszont feltöltöttem a bizonyítványomat és ők automatikusan a 10. Földrajz es a 12. Biológiával számoltak.
2018. júl. 8. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!