Biológia- magyar tanár vagy Földrajz-magyar? A többi lent.
Sziasztok! 11.es vagyok és tanárira szeretnék menni, viszont nem tudom,hogy melyik lenne jobb. A biológia - földrajzról lebeszéltek,hogy nem lenne meg az óraszám. A magyart szeretem szóval lehet jövőre felveszem az emelt magyar faktot, de a földrajzt jobban szeretem, mint a bioszt, de most bioszon vagyok. Ha kell akkor a bioszt folytatom de szerintetek hogy lenne a legjobb a szakpár?
A földrajz- biosz tényleg nem lenne jó párosítás?
Inkább humán beállítottságú vagyok és így a biokémia elvette a kedvem tőle viszont szeretem. Ha jövőre teljesen új fakttal indítok az pótolható még?
Ha maradnék a biosznál egyetemen hogy lehet szakot váltani?
Szia, itt megtudod nézni, hogy milyen tárgyakat tanulnál, melyik tűnik szimpatikusabbnak. [link]
Viszont ha inkább humános vagy, akkor a magyar-föcit jobban ajánlom, a biológia alapozása sok kémiát és fizikát is tartalmaz (legalábbis a tanterv szerint, én nem vagyok otthon a témában) Persze nem akarlak lebeszélni, az előző jól mondta, azt válaszd, ahová a szíved húz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!