Matek Érettségi! Ti hogy csináljátok?
Sziasztok! Két éve érettségiztem, jelenleg Műszaki informatikus technikusin végzek, és készülök a matematika érettségit javítani, hogy sikeresen felvegyenek egyetemre. Jelenleg úgy készülök, hogy kinyomtattam vagy 15 matek érettségit,amiket csinálok, a "mateking.hu"oldalán elevenítem fel a tudásom, és bejárok matematika órákra a sulimba.
Az lenne a kérdésem, hogy ti hogy készültetek/készültök matek érettségire, és azzal milyen eredményeket értetek el ? :)
matekerettsegi.hu
Borsos ára van, de megéri.
Mi órán úgy csináltuk, hogy átismételtük az összes témát, halmazok, logaritmus stb. és mindegyik feladattípusból megoldottunk egyet, plusz házi volt belőlük, 1 nagyobb téma után dolgozat.:) A tanár szerint ezzel a módszerrel sokkal jobb eredményeket értek el az érettségin, mint mikor minden feladatsort megírtak és ennyi volt a gyakorlás.
Persze az is kell, hogy lásd a feladatokat, meg jó ha nagyjából tudod milyen szinten vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!