Tényleg ilyen könnyű a SZIE (Gödöllő)?
Figyelt kérdés
Itt annyiszor olvastam már hogy könnyű, illetve hallomásból is sokat hallottam . Tényleg ilyen könnyű lenne ?2018. jan. 12. 20:55
11/14 A kérdező kommentje:
Akkor most az egyetem nagyon gyenge, vagy a diákok gyengék?
Mert akkor más is ezt hallotta rajtam kívül
Amúgy mindenhol minden reál szak pest kivételével 280-an pontos kb, úgyhogy ezt szerintem ne nézzük.
2018. jan. 13. 21:47
12/14 wytonkelly válasza:
Én Gödöllőn csináltam az alapot és a mestert is GTK-n! Az alap az nem nehéz de a mester az kemény volt! A munkaerőpiacon jó értéke van a diplomának bár a képzés nem igazán gyakorlati a GTK-n. Jelenleg a Deloitte-nal vagyok konyvizsgáló és rajtam kívül még van kb 5-6 szie-s itt, viszont ami érdekes hogy ők is mind Gödöllőn végeztek és nem a pesti képzési helyen.A volt csoporttarsaim is mind nagyon jó pozíciókban dolgoznak, bár kétségkívül godollore nagyon sok vidéki járt és azért ott kevesebb a BCE-BME vegzett!
13/14 anonim válasza:
A SZIE a legjobb agrár területen.Az MKK meg egy kifejezetten előkelő kutatókar. Itt van az egyik legmodernebb biotechnológiai labor is.
Az meg, hogy mennyi a minimum pont a bejutáshoz illetve hogy nem tud a bejutott hallgatók 50%a másodfokú egyenletet megoldani, az nem minősíti az egyetemet.
Pl: BME Építőmérnöki: 332 pont. Szar képzés lenne? Biztosan nem.
14/14 anonim válasza:
Sziasztok SZIE hallgató vagyok! Matek,Biológia,Kémia van és nem középiskolai szintű kell. Természetesen az alacsony ponthatár miatt mindig lesz olyan aki "nem oda való" de ezek szépen lemorzsolódnak a félévek során. Az egyetemen nem a csoportok színvonalához igazítják az oktatást : leadják ,tanítják aztán neked kell tanulnod ez már nem a dedó ;) Aki akar tanul és nem érdekli semmi más! Egyébként általában az ilyen "jaj de könnyü lesz az egyetem mert okos vagyok a gimiben" hallgatók jól pofára esnek az első évben. Amúgy meg nagyon jó a mikrobiológia oktatás és a kémia tanszék is jó szerintem.Ami nem tetszik az a sok latin rendszerezés . Jók a c tárgyak mivel van olyan ami inkább a kreditszerzésre van viszont van lehetőség bővebb szaktudást szerezni erről arról.Ja és végül hozzátenném ,hogy neves MTA tagok is tanítanak az MKK karon szóval az oktatói színvonal kiváló. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!