Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tényleg ilyen könnyű a SZIE...

Tényleg ilyen könnyű a SZIE (Gödöllő)?

Figyelt kérdés
Itt annyiszor olvastam már hogy könnyű, illetve hallomásból is sokat hallottam . Tényleg ilyen könnyű lenne ?

2018. jan. 12. 20:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Akkor most az egyetem nagyon gyenge, vagy a diákok gyengék?

Mert akkor más is ezt hallotta rajtam kívül

Amúgy mindenhol minden reál szak pest kivételével 280-an pontos kb, úgyhogy ezt szerintem ne nézzük.

2018. jan. 13. 21:47
 12/14 wytonkelly ***** válasza:
100%
Én Gödöllőn csináltam az alapot és a mestert is GTK-n! Az alap az nem nehéz de a mester az kemény volt! A munkaerőpiacon jó értéke van a diplomának bár a képzés nem igazán gyakorlati a GTK-n. Jelenleg a Deloitte-nal vagyok konyvizsgáló és rajtam kívül még van kb 5-6 szie-s itt, viszont ami érdekes hogy ők is mind Gödöllőn végeztek és nem a pesti képzési helyen.A volt csoporttarsaim is mind nagyon jó pozíciókban dolgoznak, bár kétségkívül godollore nagyon sok vidéki járt és azért ott kevesebb a BCE-BME vegzett!
2018. jan. 14. 19:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A SZIE a legjobb agrár területen.Az MKK meg egy kifejezetten előkelő kutatókar. Itt van az egyik legmodernebb biotechnológiai labor is.

Az meg, hogy mennyi a minimum pont a bejutáshoz illetve hogy nem tud a bejutott hallgatók 50%a másodfokú egyenletet megoldani, az nem minősíti az egyetemet.

Pl: BME Építőmérnöki: 332 pont. Szar képzés lenne? Biztosan nem.

2018. jan. 18. 20:00
 14/14 anonim válasza:
100%
Sziasztok SZIE hallgató vagyok! Matek,Biológia,Kémia van és nem középiskolai szintű kell. Természetesen az alacsony ponthatár miatt mindig lesz olyan aki "nem oda való" de ezek szépen lemorzsolódnak a félévek során. Az egyetemen nem a csoportok színvonalához igazítják az oktatást : leadják ,tanítják aztán neked kell tanulnod ez már nem a dedó ;) Aki akar tanul és nem érdekli semmi más! Egyébként általában az ilyen "jaj de könnyü lesz az egyetem mert okos vagyok a gimiben" hallgatók jól pofára esnek az első évben. Amúgy meg nagyon jó a mikrobiológia oktatás és a kémia tanszék is jó szerintem.Ami nem tetszik az a sok latin rendszerezés . Jók a c tárgyak mivel van olyan ami inkább a kreditszerzésre van viszont van lehetőség bővebb szaktudást szerezni erről arról.Ja és végül hozzátenném ,hogy neves MTA tagok is tanítanak az MKK karon szóval az oktatói színvonal kiváló. Üdv.
2018. jan. 20. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!