Mennyivel emelkedhet a könnyű matek érettségi miatt az idei ponthatár a PTE-KTK szakon?
Több visszajelzésből elég könnyű volt a matek érettségi és én is így gondolom,nekem 70 százalék körül lesz,ami nem egy erős teljesítmény.
A kérdésem az lenne,hogy a sok jelentkező miatt(mert közgázra mindig sokan mennek) és a könnyű matek miatt lehet drasztikus emelkedésre számítani?
Tavaly a PTE-KTK pénzügy és számviteli szakon 281 pont volt a határ,idén mennyire kell számítani,elérheti a 300 pontot?
Nem te vagy egy másik kérdező, aki azt a feladatot írta be kimaradónak, ami sikerült, és most ezért eszi magát?
Hát figyelj, a tavalyi is "könnyű" volt, szerintem az átlagok hasonlóak lesznek. Nem hiszem, hogy ennyit fog emelkedni a ponthatár, hogy őszinte legyek, de persze minden évben a jelentkezők döntik el, szóval nem mindig olyan egyszerű előre megmondani a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!