SOS! Ötleteket várok. Hova menjek továbbtanulni?
Sziasztok!
Egy èv kihagyás (ès a siralmas OKJ-k áttanulmányozása után) úgy döntöttem, hogy szeretnék továbbtanulni valamit.
Ötletem sincs, hogy hova kellene mennem. Ami érdekelne az a pszichológia, a szociológia, meg az irodalom. Budapesten keresek egyetemet vagy főiskolát és egyszerűen nem találok olyat, ami nekem megfelelő lenne. Ami tetszett arra pedig nem vesznek fel (a történelem érettségimet sikerült elszúrnom kettesre), emelt szintűzni pedig sajnos se kedvem, se időm, se energiám. Van valami ötletetek, hogy ilyen paraméterekkel merre menjek tovább ès hogy érdemes-e egyáltalán továbbmennem?
A tanulással nekem nincs bajom, az mindig is ment, sosem bukdácsoltam. Érettségi előtt is próbáltam magamból kihozni a maximumot tanulás terén, csak sajnos egy egészségügyi probléma közbeszólt, így 1 hetet tudtam ténylegesen tanulni, aminek ez lett az eredmènye. Kedvem azért nincs emeltezni, mert már nincs időm még 1 évet elszúrni, pláne így munka mellett. Most már inkább (ha lehet) tovább mennèk és azért reménykedtem, mert nálam sokkal rosszabb eredménnyel is mentek főiskolára vagy egyetemre.
Köszönöm a válaszod. :)
na ne már h érettségi előtt azon az egy héten annyi múlt :DD Hisz érettségire készülsz 4 éven keresztül :dD
Sőt főleg utolsó év szeptemberétől
Amúgy szociológiával nem tom h hol fogsz tudni elhelyezkedni, az csak gondolkodásmód fejlesztésnek jó :)
Maga a szak érdekes bizonyára, viszont álláslehetőségkevés köthető hozzá
Amúgy meg újra lehet érettségizni simán. :D Ha van kifogásod akkor elvből rossz a dolog és ez sok mindent elmond a hozzáálásodról, elhivatottságodról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!