Mit gondoltok, van értelme javítóvizsgát tenni?
Szerintem ha belefér az idődbe és van hozzá még hangulatod, menj belőle nyugodtan. Én a helyedben megvárnám, amíg lemennek a maradék vizsgáim és utána attól függően, hogy hogy érzem magam és mennyire érzem úgy, hogy képes lennék a maradék időben megtanulni és jobb jegyel végezni, elmennék.
Annyi a kockázata, hogy megbukhatsz, ami szerintem egy nem beugrós vizsgánál nem olyan hajszálon múló dolog. Vagy, szoktak olyat is csinálni, hogy az utolsó vizsgaalkalomra valami gyiloknehéz feladatsort raknak össze...
Az előnye meg annyi, hogy jobb ösztöndíjátlagod lesz, meg az önérzetednek jót tesz. Meg ha eddig nem volt 4-esnél rosszabb jegyed, van esélyed a vörösdiplomára. (legalábbis nálunk így van, hogy 4-esnél rosszabb jegy nem lehet... De van, ahol csak a törzstárgyak jegye számít, máshol csak az átlag, ezt nem tudom)
számít az átlagod?
ha annyira nem és a tárgy is nehéz, akkor nem érdemes, örülj neki hogy meglett
ha úgy érzed, hogy ennél sokkal jobban is menne és az utolsó vizsgád után is van még erőd arra készülni, akkor megpróbálhatod
értelme igazából csak akkor van, ha nagyon fontos a jó átlag
Szerintem meg ne kockáztass (pláne, ha csúszótárgy)!
Ha kettes lett, az azt jelenti, hogy könnyedén akár meg is vághattak volna. Örülj, hogy meglett, tudod, a kettesnél van jobb, de szebb nincs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!