Szerintetek van értelme felvételizni az orvosi egyetemre ezek után?
Jelenleg 22 éves vagyok, utolsó éves egyetemista.Orvosi asszisztensnek tanulok de nem vagyok elégedett.Kevésnek érzem, nem a magaménak, többre vágyom.
Nem tartom magam okosnak, nagyon sok "butább" pillanatom van, de ugyanakkor szerintem buta se vagyok, mások szerint inkább önbizalom kérdés...
Nagyon szorgalmas vagyok, küzdő tipus de azért ha az orvosi egyetem jön szóba annyira nem bizok magamban(tudom ha megpróbálnám 10/9 rosszakat mondanak rám, pl:hogy nem is vagyok okos mit akarok?pont ő akar orvos lenni?úgysem fog sikerülni stb.)
Apukám nagyon támogatna, anyagilag is és szerinte megérné.De ha belegondolok még 6 év és 28 lennék mire végzek, kicsit sok.
Szereintetek hagyjam inkább vagy próbáéjam meg?(arra is gondoltam felvételiznék nem is biztos sikerülne, de ha igen 1 év úgymond próba időre kipróbálnám...hülyeség szerintetek??)
Melyik az az egyetem, amelyik orvosi asszisztensi végbizonyítványt ad ki ??
Van egy főorvos ismerősöm, aki szerint az orvosi egyetemet a legkönnyebb elvégezni, mert ahhoz nem ész, hanem csak se.. kell. Ő már csak tudja, mivel van egy vegyész nővére és egy tanár öccse és látta, hogy azoknak mit kellett év közben is tanulniuk.
"Van egy főorvos ismerősöm, aki szerint az orvosi egyetemet a legkönnyebb elvégezni, mert ahhoz nem ész, hanem csak se.. kell. Ő már csak tudja, mivel van egy vegyész nővére és egy tanár öccse és látta, hogy azoknak mit kellett év közben is tanulniuk."
LOL. Valamennyi egyetemet kétféle ember tudja úgymond "könnyen" elvégezni: akinek vagy esze van és könnyen tanul, vagy természetéből adódóan szorgalmas.:-) Az más kérdés, hogy az irgalmatlan mennyiségű anyagot később, a gyakorlatban mennyire tudja szintetizálni.
Köszönöm a válaszokat.
Azoknak akik nem tudtak róla, hogy milyen egyetem is ez, elküldtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!