Mi legyen velem?
Figyelt kérdés
Orvosnak indultam (be is vállaltam +10 óra biosz-kémia faktot, de a bioszt lemondtam). De tanár szívesebben lennék. Viszont elgondolkoztam azon hogy nem terhelhetem még 6 évig a családomat ezért elvégeznék egy okj-s villanyszerelő szakmát aztán egyéni vállalkozó lennék.
Szerintetek mivel járnék pénzügyileg a legjobban?
Egyébként 11.es vagyok (most is tartok órákat igaz csak ált.iskolásoknak korrepetálást és imádom csinálni, ugyanakkor a villanyszerelést is imádom, itthon már saját műhelyem is van és szoktam dolgozni is a környéken élőknél).
Amúgy gimibe járok és a jegyeim nem éppen a legfényesebbek most, mert minden időmet a hobbymba teszem bele.
2017. nov. 22. 20:57
1/1 anonim válasza:
Villanyszerelőként jobban fogsz keresni, mint tanárként. De ahhoz, hogy egyéni vállalkozó légy, be kell majd szerezned néhány szerszámot és gépet, amihez szükséged lesz némi tőkére. És el kell telnie egy kis időnek, mire "befutsz", de a nem kevés TB-t addig is fizetned kell. Ha egy vasat sem keresel, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!