Hogyan érhetném el, hogy a szüleimnek ne legyen annyi elvárása velem szemben?
Figyelt kérdés
Most mentem gimnáziumba, kitűnő eredményekkel. Mindig mindenből 5-ös voltam, amit el is vártak tőlem a szüleim. Mivel ez egy elég erős gimnázium nagyon nehezen (nem) tudom hozni a szintet amit elvárnak. Eddig 2 4-est kaptam, ami miatt nagyon leszidtak... Értem, hogy azt szeretnék ha kitűnő maradnék, de úgy érzem ez nem fog sikerülni... Mindent megteszek érte, de így is csak erre volt elég a tudásom. Szerintetek, hogyan tudnám ezt a szüleimmel megértetni?2013. szept. 16. 15:52
1/3 anonim válasza:
Elmondtad nekik őszintén, hogy te ugyanúgy igyekszel, mint eddig? Azon túl, hogy maximálisták és többet várnak el, mit mondtak még egész pontosan?
2/3 anonim válasza:
Miből kaptad a két négyest?
Ha továbbra is igyekszel, akkor szerintem azon még simán fogsz tudni javítani!
3/3 A kérdező kommentje:
matek és angol... szóval elég fontos tárgyak :// Mondtam, hogy én mindent megtettem, de nem igazán értették meg. félek, hogy mi lesz ha nem sikerül javítanom, mert akkor nagyot csalódnak majd bennem...
2013. szept. 16. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!