Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi legyen velem érettségi után?

Mi legyen velem érettségi után?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva fogalmam sincs,hogy mi lenne a megfelelő választás a jövőmmel kapcsolatban.Egyetem/főiskola vagy szakma/OKJ-s képzés?

Orvosira szerettem volna jelentkezni,de mivel a szüleim nem állnak úgy anyagilag,hogy esetleg támogatni tudjanak...inkább lemondtam róla,de azért biológiából mindenféle képen emelt szintű érettségit teszek. Az emberekkel is szeretek foglalkozni,de leginkább a kisgyerekekkel és babákkal.

Az informatikát is nagyon szeretem, de szerintem jelenleg azzal se éri meg foglalkozni,mert rengetegen ilyen irányba haladnak tovább,meg hogy napi 10 órát üljek...nem élvezném szerintem..De azért ebből is fogok érettségizni

A nyelveket is nagyon szeretem.Esetleg tanárképző főiskola jöhetne szóba,de Mo.-n szerintem tanár lenni sem a legjobb.

Főzni,sütni is nagyon szeretek, esküvőszervezőn is járt már a fejem,de igazából annyira össze vagyok zavarodva ezen a téren,mert azért nem kis dologról van szó..:S

Előre is köszönöm,hogyha próbáltok segíteni!:))

2011. máj. 7. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz kisbabákkal foglalkozni, akkor én a szülésznői hivatást ajánlanám, pláne, hogy még a biológia is vonz. :D
2011. máj. 7. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:
igen,szerintem nagyon jót ír az első :) tanárit,rendezvényszervezőit nagyon nem ajánlom. esetleg ha nem mered bevállalni az orvosit,akkor mehetnél óvónőnek,vagy egy okj-s szakkal (kisgyermek és csecsemőgondozó) mehetnél óvodákba,bölcsödékbe :)
2011. máj. 8. 09:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Mehetnél diplomás ápolóira (később tudtommal lehet szakosodni külön gyerekosztályra szakápolóként), vagy védőnőnek.
2011. máj. 19. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!