Mi legyen velem érettségi után?
Őszintén szólva fogalmam sincs,hogy mi lenne a megfelelő választás a jövőmmel kapcsolatban.Egyetem/főiskola vagy szakma/OKJ-s képzés?
Orvosira szerettem volna jelentkezni,de mivel a szüleim nem állnak úgy anyagilag,hogy esetleg támogatni tudjanak...inkább lemondtam róla,de azért biológiából mindenféle képen emelt szintű érettségit teszek. Az emberekkel is szeretek foglalkozni,de leginkább a kisgyerekekkel és babákkal.
Az informatikát is nagyon szeretem, de szerintem jelenleg azzal se éri meg foglalkozni,mert rengetegen ilyen irányba haladnak tovább,meg hogy napi 10 órát üljek...nem élvezném szerintem..De azért ebből is fogok érettségizni
A nyelveket is nagyon szeretem.Esetleg tanárképző főiskola jöhetne szóba,de Mo.-n szerintem tanár lenni sem a legjobb.
Főzni,sütni is nagyon szeretek, esküvőszervezőn is járt már a fejem,de igazából annyira össze vagyok zavarodva ezen a téren,mert azért nem kis dologról van szó..:S
Előre is köszönöm,hogyha próbáltok segíteni!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!