Mit tudnék kezdeni az életemmel?
Sziasztok.
Végzős gimnazista vagyok, továbbtanulási nehézségekkel. Pontosabban, nem tudom mi lenne a nekem való szak. Mindenképpen tovább szeretnék tanulni, lehetőleg a fővárosban.
Nagyon szeretek írni, papírokkal foglalkozni, pontosan vezeni a kiadásaim, szeretek pontos,precíz lenni.
Szeretek összetett feladatokat megoldani, ezért is szeretem a matekot (de azért nem vagyok kitűnő matekos).
Biosz faktos vagyok, érdekel is, biosszal is szívesen foglalkoznék a jövőben, de a kutatási területek is vonzanak.
A nyelveket megemlítve; az angol megy, szeretem is (nyelvvizsgám is van). A német kifejezetten nehezen megy, nem is vagyok jó belőle.
A biosz a választott tárgyam, több órarendi órám nincs is csak az érettségitárgyak (se fizika, se föci, se rajz, se ének, etc.)
Mindenképp valami "papirozós", "levezetős" esetleg kutatós munkát képzelnék el magamnak.
Köszi a segítséged. (Mostmár eléggé kétségbe vagyok esve, hogy itt kérjek segítséget. :D Ja és ha a felvit ajánlanátok... már beállítottam kezdőlapnak :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!