Nincs kedvem tanulni mit tegyek?
Nincs kedvem tanulni egyszeruen ellustultan az utobbi idokben pedig alsoban nagyon szin tiszta kituno voltam meg tavaly is csak egy 4 esem volt ev vegen...ezzel csak szomorusagot okozok magamnak meg a szuleimnek is.. bennem van az akaratero de egyszeruen 2szer atolvasom a fuzetet es ugy vagyok vele h tudom mar erre ma feleltetni akart tanar de mivel nalunk van ilyem vetojog (h 1evben 1 ilyet kapunk es fel tudjuk valtani h ne feleljunk de csak egyszer..) es azt mondta a tanar h vagy egyes vagy kivaltom a vetot...at akarok menni hatosztalyos gimibe de inkabb lemondok rola.....
Mivel tudnam ravenni magamat arra hogy tanuljak?Buntessem magam,pl. ne 1 rossz jegy=2 nap telo nelkul? Vagy valami ami nektek bevállt?
Sajnos erre nincs általános megoldás. Megpróbálhatod esetleg felmondani magadnak, vagy valaki másnak az anyagot, hogy ellenőrizd, hogy valóban tudod-e.
Vagy gyere, sírjunk egymás vállán, én is épp azért küzdök, hogy előkaparjam a lelkierőmet a szőnyeg alól, mint láthatod kevés sikerrel, mert különben nem írogatnék itt a gyakorin. Idézhetem még édesanyám tanácsát is, hátha segít: "Fejezd be végre a nyávogást, nyisd ki azt a könyvet, és kezdd el!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!