Nincs kedvem tanulni, mit csináljak?
Semmi kedvem nincs tanulni, én nem tudom mi lett velem, nincs sikerélményem, nem érzem a fontosságát és a felelősséget, pedig rengeteget kellene még tanulnom. A csütörtöki vizsgám ráadásul 3/3-as tárgyfelvétel, azaz utolsó lehetőség, ha nem sikerül, kirugnak?!!! de egyszerűen nem megy a fejembe, csak szerencsétlenkedek. Ráadásul költségtérítésen vagyok, így mag aztán még jobban motivált kellene, hogy legyek a tanulásra.
Olyan érzés van bennem, mintha nyári szünet lenne, és semmi dolgom..
Segítsetek kérlek, hogy kaparjam össze magam?
vizsgaidőszak, jogi egyetem, 3. év
21/L
Részvétem..azt én is utáltam..bár egyből meglett az elsőn de rémálmomban ne jöjjön elő..
Szedd össze magad...jobb tippem nincs..próbálj meg mindent..
helyedben nem hagynák 3 évet csak úgy ott...szóval..nem tudom melyik egyetemre jársz...de ha mégse jön össze, akkor jelentkezz újra..igaz már akkor egy emelt érettségi is kell ha esetleg nincs...és másik jogi karra...ne oda ahol most jársz..
soha nem adnám fel!!
amúgy szte
nincs a sulival semmi baj! ott nem hagynám!
az én kitartásomon és motiváltságomon kell fejleszteni és erősíteni..
elsősként a róma ugyanolyan fajsúlyú volt, mint most ez, és mégis pikpak meglett, ráadásul 3asra
A különbség a sikertelen és a sikeres ember között nem feltétlenül a tehetség, hanem a kitartás.
Adam J. Jackson
:) szurkolunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!