Egyetemen általában milyen sportolási lehetőségek vannak? És hány félévet kell teljesíteni belőle?
Nálunk Szegeden van egy csomó tesi kurzus, azt lehet felvenni, amit akarunk. Csak gyorsnak kell lenni:D
Szakonként (vagy karonként) változik, hogy kötelező-e vagy sem, és ha igen, akkor mennyi. Nekünk orvosin első két évben két félév tesit kell teljesíteni.
Heti egy óra van, sportág függő, hogy mennyire kemény.
Egy félévben nálunk csak egy tesi kurzust lehet felvenni.
Nem tudom Szombathelyen hogy van, de mivel azt írtad másról is várod a válaszokat..:D
nálunk 4 félévet kell teljesíteni. Lehet pingpongozni, kondizni, úszni, aerobicozni, kosarazni, tollasozni, stb.
Általába mindenki leadja a tanárnak a felmentést (amit a háziorvostól könyörög ki), és ezzel megis kapják automatikusan az aláírást a tárgyra.
Nálunk nem komoly, előző félévbe pingpongoztam, senki sem vette komolyan, a tanárok nem figyeltek, szval csak ilyen lazításnak számít. Persze máshol nemtudom h van, ez miskolci egyetem.
?? Csomó helyen van testnevelés szak, nem értem mi köze a kettőnek egymáshoz. Testnevelés szakra jelentkeztél? Mert ott nyilván komolyabban veszik...
De ha más szakra, akkor semmi köze nincs hozzá, hogy az adott egyetemen van-e testnevelés szak vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!