MIHEZ KEZDJEK 8 általánossal, esetleg lehetőségek? /fontos, tovább lent/
Tanulmányaimat 17 évesen abba hagytam: szakközép 9.osztálya van meg.
Most vagyok 22 éves /májusi/ és nagyom szeretnék valami szakmát, mert általános iskolai végzettséggel nem sokra viszem a jövőben.
Tudnátok tanácsot adni hova forduljak? Sajnos anyagilag nem engedhetem meg, hogy tanfolyamot végezzek, ezért valami ingyenes képzésre gondolok, egyáltalán van erre lehetőségem még?
Ha most munkanélküli vagy akkor van ingyenes tanfolyam lehetőség, csak sétálj be egy Munkaügy Hivatalba, asszem ez a neve. Anyukám is így csinálta, de ő németet tanult így. Szóval ott biztosan ajánlanak valamit, csak ne hülyeségre jelentkezz, hanem valami keresett szakmára. Ha van a környékeden közmunka-lehetőség azt is kihasználnám, hiszen az is több, mint a semmi.
És hát a tanulni ugye sosem késő, még azt is befejezheted.
Remélem segítettem:D
Kedves válaszolók!
Köszönöm az eddigieket, várok még hasonlókat.
Kifejtem bővebben.
Szeretném a 10. osztályt elvégezni, de kb.: 15 iskolában voltam, sehova nem vesznek fel a korom miatt.Természetesen ahol ezt a 9.et elkezdtem, miért is ne, megszűnt a suli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!