Mentőtiszti főiskola elvégzése után milyenek az elhelyezkedési lehetőségek? (+fizetés, esetleg a külföldi elhelyezkedés is érdekel. )
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 19:11
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg jók, mert aki teheti, elhagyja az egészségügyet.
2/5 anonim válasza:
Magyarországon és külföldön is nagyon jól el tudsz helyezkedni, ugyanis hatalmas hiány van belőlük, alig tudják kisakkozni, hogy melyik kocsira rakják a tiszteket.
Viszont mint minden egészségügyi szakma/hivatás, ez is brutálisan alulfizetett itthon.
3/5 A kérdező kommentje:
Valamelyik fórumon azt olvastam (talán itt), hogy külföldön nincs is ilyen jellegű képzés, ezért el sem ismerik ezt a fajta diplomát... Amúgy ne értsetek félre, nem szeretnék mindenféleképpen menekülni innen, csak ha muszáj.
2011. okt. 7. 19:26
4/5 anonim válasza:
Tényleg nem ismerik el külföldön. Anno én is utánanéztem,én most orvosnak tanulok külhonban,itt se hallottak ilyen képzésről. Tehát külföldön sokra nem mész vele,otthon lesz állásod,csak megélni nem fogsz belőle.
5/5 anonim válasza:
Rá kell cáfoljak az előttem válaszolókra! Jóllehet, ápolókat, orvosokat keresnek mindenhova, de ez nem igaz a mentőtisztekre. Hatalmas a túljelentkezés, és mivel egy mentőállomásra meghatározott számú tiszt szükséges csak, így a friss diplomásoknak nagy valószínűséggel nem jut hely. S bár a szakma gyorsan öregszik, erre nem lehet apellálni. Szerintem ne legyél mentőtiszt. Akkor inkább legyél mentőorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!