IBS, BGF vagy Metropolitan?
A három közül IBS, de nem a magyar akkreditált, magyar nyelvű képzései, hanem az angolszász szakok.
A BGF szar, jártam oda, felesleges a dolgok 90%-a, amit ott tanulsz. Nem, nem kivágtak, magamtól mentem át máshova.
Figyelhetnéd a százalekot a válasz alján, akkor látnád, hogy nem én írtam. Legalabbis gondolom nekem akartál okoskodni mivel eddig én írtam, hogy ott végezem, de a helyesírasos komment nem az enyém volt mégis nekem cimezted. És te hol tanulsz akkor?
De amúgy komolyan érdekelne mi ez a gyűlölet a BGE-vel szemben mert kizárt, hogy itt osztanád az észt ennyire mániakusan, ha nem volna semmi közöd hozzá. Vagy az átment a BME-re idézet eredetileg is tőled volt? Vagy fel se vettek? :O
"Vagy az átment a BME-re idézet eredetileg is tőled volt? Vagy fel se vettek? "
BGE-re minimum ponttal felvesznek mindenkit, BME-vel ellentétben. Kit nem vesznek oda fel?
Pont, hogy a BGE-t szokták az utolsó helyre írni, akit se a Corvinusra, se a BME-re, se az ELTÉ-re, sehova nem vettek fel... Mert oda mindig minimum a ponthatár.
"PSZ képzésbe jobb, mint a BCE"
Pénzügyi tanszék 0 BGE-n, a nagy frászt jobb. Ha tényleg a BCE-re jársz, akkor tudhatnád, hogy pénzügyben verhetetlen. Finlab, SPM, cefa ösztöndíj stb.
Számvitelt lehet nagyon nyomják, aki könyvelő akar lenni, menjen a BGE-re.
Nem utálat, miért lenne utálat, hogy reálisan látom a dolgokat? Attól mert leírom, hogy valami nem jó, attól még nem utálom.
A munkáltatók a zskf pénzügyi diplomáját már előbbre értékelik, mint a BGE-t. Ezt biztos forrásból tudom.
Több multi és fejvadász cég vadássza a ZSKF-es pénzügyeseket, a BGE-s CV-je meg megy úgymond a kukába egyből. :)
Ilyen modern szakirányok vannak most a ZSKF-en:
Hitelintézeti pénzügyek • Nemzetközi – IFRS – számvitel • Vállalati pénzügyek • Vállalati számvitel
Elsővel bankszektor levadász, második: aki benne van ebben kicsit, tudja, hogy az IFRS tudás aranyat ér a munkaerőpiacon, Vállalati pénzügyek/számvitel meg tökéletes a kontrollingos, elemzős, számviteles, BIG4-es munkákhoz.
Ne menjetek a BGE-re, nem ér semmit, legalja diploma. Tiltólistán van sok helyen manapság. Akkor inkább IBS, Metropolitan De a Corvinus, BME a legjobb.
A BME GTK-nak nem sok jövője van. Mondjuk eddig se sok volt a BGE-hez és a BCE-hez képest.
Válaszd a BGE-t vagy a BCE-t, szerintem.
Minden szakon jók. Bármelyikre is mennél a pótfelvételin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!