BGF, vagyis már BGE. Színvonalas az oktatása és végzés után jól el tudsz helyezkedni BGE-s diplomával. Ezzel van tapasztalatom, szerettem ide járni, én csak ajánlani tudom. IBS-ről szinte semmit nem tudok, METUról sok jót nem hallottam, viszont nem tanultam itt, nincs róla saját tapasztalatom.
2017. aug. 2. 01:38
3/33 anonim válasza:
Az IBS-t én sem ismerem viszont a BGE-n rengeteg Metropolitanos van mert az semmit nem ér szerintük és inkább átjöttek mert itt többet tanítanak és piacképes a diploma.
2017. aug. 2. 10:50
4/33 anonim válasza:
Ha el is akarsz helyezkedni a diplomáddal akkor egyik se.
2017. aug. 2. 12:58
5/33 Estádio de Felchút válasza:
BGE, másik kettő kuka.
2017. aug. 2. 18:29
6/33 anonim válasza:
IBS-en és Metropolitanen színvonalasabb az oktatás mint a BGE-n, főleg a külföldi egyetemekkel való megállapodásaik miatt (Buckingham, Coventry)
A BGE állami fos. Erre már kezdenek rájönni a munkáltatók is.
BGE-t konkrétan semmi értelme elvégezni, csak akkor, ha el akarsz helyezkedni, de kb. ugyanannyi tudással fogsz kilépni, mint amennyivel beléptél 4 évvel ezelőtt.
2017. aug. 4. 22:06
7/33 anonim válasza:
utolsó, te béna f****sz :D
"BGE-t konkrétan semmi értelme elvégezni, csak akkor, ha el akarsz helyezkedni"
a diákok szerintem azért járnak egyetemre, hogy utána véletlenül se tudjanak elhelyezkedni :D :D :D
ekkora balféket
2017. aug. 7. 01:27
8/33 anonim válasza:
A BGE-s plázacicák, páwa fiúk, meg a hozzád hasonló emberek, akinek az írásmódján is látszik, hogy az szintje egy sündisznóéval van egy szinten, azok igen, csak azért.
Más tudást is szeretne elsajátítani, tudod ilyen is létezik. Nem azért megy valaki egyetemre, hogy megkapjon nettó 200-ért egy excel táblázat szerkesztő állást.
2017. aug. 7. 10:21
9/33 anonim válasza:
Egyik sem, Corvinusra menj ha teheted. Ha nem lesz meg rá az állami pontod akkor BGE.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!