IBS, BGF vagy Metropolitan?
9# Állami pont pótfelvételin? Te se vagy képben mi? Főleg hogy a BCE-nek alig indul képzése pótfelvételin, GTK szakok közül csak gazdmen meg PSZ azok is fehérváron, míg a kérdező az egyetemek alapján Bp-n keres.
BGE-re érdemes, a másik 2 felejtős.
# 11
Elfogult vagy mert a BGE-re jársz, pedig jobb ha elfogadod, hogy szar suli.
Másik kérdésről idemásolom egy BGE-s hallgató véleményét:
"F O S
-Fos oktatás
-Fos ügyintézés, bürokrácia
-Fos emberek
Páran értelmesebbek, akik államin voltunk, 1-2-3 félév után átmentünk máshova.
Én most pénzügyi-számviteli informatika specializáción vagyok a BME-GTK-n, és össze sem hasonlítható a kettő. Egy multinál, vagy divatos szóval élve "SSC"-nél és "BIG4"-nál már másnap bevethető tudást kapok itt. De volt aki ELTE AK-ra ment, azt is az egekbe dicsérik. Igazából mindenki elégedettebb, aki másik helyre ment.
Egyetlen előnye tényleg a vállalatokkal való kapcsolata, meg a neve. Munkád az lesz, de ennyi. De lassan már tényleg a Metropolitan Egyetem is színvonalasabb. A pénzügyi tanszék meg tényleg minősíthetetlen a BGE-n, ezt már rengeteg kérdés alatt olvastam. 2000-es évek elején modernebben oktatták már a pénzügyeket máshol. Én megértem, hogy Brealey 20-30 éves könyve az alapja a pénzügyeknek, csak az a szomorú, hogy ott még ez a legnaprakészebb dolog, amit tanulunk. Nem fogod tudni, hogy mi az a technikai elemzés, nem fogod tudni, hogy mi az a bloomberg terminál, és csak vakarod a fejed, ha azt hallod a munkahelyeden, hogy Black-Scholes-képlet.. Nem fogsz tudni semmit napjaink pénzügyeiről."
*15
ez a mondatod sem sikerült helyesen, konkrétan nem is értem mit zagyválsz össze
te ostoba kis antiszoci :)
érni=írni
Ennyi elírás volt benne, sajnos alacsony az intelligenciát, hogy ennyi elírástól már nem bírsz értelmezni egy mondatot. Egy BGE-stől mit várunk mondjuk... te ostoba kis antiszoci :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!