Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Orvosira felvettek, de nincs...

Orvosira felvettek, de nincs nyelvvizsgám. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sikeres felvételt nyertem a Debreceni Egyetem ÁOK általános orvos szakára, ennek ellenére még nem rendelkezek nyelvvizsgával. Sajnos eléggé hadilábon állok az angol nyelvvel, így nem tudom, hogy leszek képes majd nyelvvizsgára elmenni. Volt esetleg köztetek olyan, aki egyetem közben végezte el? Kétségbe vagyok esve, mert az angol nyelven kívül mindenhez van érzékem, de enélkül nem lehet diplomám...

2017. júl. 30. 22:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%
Én most kezdem az ötödévet úgy, hogy nincs angolból nyelvvizsgám, és azt várják el a diplomához. (Németből van, csak hát az német. Angolt meg nem is tanultam, mert franciás voltam.) Mégsem izgulom túl, idén tanárral futok neki, hogy letegyem az angol szaknyelvit. Olvasott szövegeket értek, alkotni nem nagyon tudok, de eddig mindig volt olyan tárgyam, ami sokkal nagyobb stressz volt, elsőben meg még trehány voltam ezen a téren sajnos.
2017. júl. 31. 12:58
 12/13 anonim ***** válasza:
56%

Ne aggódj

Ha már orvosira felvettek, akkor nem fog gondot okozni egy nyelvvizsga letétele.

Én is nyelvvizsga nélkül megyek idén egyetemre.

Engem is zavar.

Elsőre nem sikerült.

Most megyek majd másodjára, de mivel nyáron semmi motivációm nem volt leülni tanulni, így nem valószínű hogy sikerülni fog.

Szóbeli része már megvan, csak az írásbelit kellene összehoznom.

Elméletileg egy jó magántanárral fél- egy év alatt ellehet sajátítani egy b2-es szintet

nyelvvizsgára.

Én pont arra gondoltam, hogyha nem sikerül akkor később esetleg rálehetne áldozni egy félévet.

Addig pedig passziváltatod magad :)

Nem vagy egyedül, ez miatt ne aggódj!

2017. aug. 1. 22:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! :)
2017. aug. 2. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!