Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felvettek az egyetemre. De...

Felvettek az egyetemre. De most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Felvettek az egyetemre,de nem arra amire akartam menni,kihagynék egy évet,hogy addig is megcsináljak egy nyelvvizsgát,de akkor jövőre újrapróbálhatom?És akkor jelentkezhetek egy másik szakra?

2017. júl. 27. 09:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Jövőre ujra probalhátod mindentől függetlenül. De ha nem csak nyelvvizsgát teszel le hanem elmész mondjuk egy OKJ-s képzésre jobban jársz mert kapsz plusz pontot ha a szakirányodnak megfelelő OKJ-s képzést csinalsz megmarad a diákod.
2017. júl. 27. 09:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen és igen. Töltsd hasznosan azt az egy évet ha úgy döntesz hogy halasztasz. Egyébként ha hasonlít egymásra a két szak akkor lehet hogy megérné elkezdened mégis és egy ev múlva atjelentkezni.
2017. júl. 27. 10:01
 3/5 A kérdező kommentje:
igazából 5 ponton múlik az egész :D néztem már okjs képzéseket,de nincs olyan ami nekem jó lenne,ha van is az is Pesten van vagy jó messze. köszönöm a segítséget !
2017. júl. 27. 10:03
 4/5 A kérdező kommentje:
nem hasonlít egymásra a két szak.Félévkor azt se tudtam mit jelöljek és 2 egymástól különbözőt is jelöltem,és persze amit másodiknak jelöltem az annyira nem érdekelt soha..
2017. júl. 27. 10:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mik a szakok konkrétan?
2017. júl. 27. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!