SOS! Felvin jelentkeztem továbbtanulásra! Hol kéne látnom, hogy felvették a rendszerükbe az érettségi eredményeimet?
Figyelt kérdés
Azt mondták, hogy 2006. jún 1 után tett érettséginél nem kell feltölteni az érettségit, mert a felvi rendszere össze van kapcsolva a középiskolák rendszerével és automatikuas átveszik az érettségi eredményeket.
A gondom, hogy felvin belül semmit nem látok, hogy átvették volna már, a dokumentum pótló határidő pedig júl 12 ha mégis nekem kellene feltöltenem! Ami szintén aggaszt, mert még nem kaptam el az érettségim, állítólag már feladták postán (nem tudtam ott lenni a kiosztón).
Valakinek vmi hasznos információja, ötlete ezzel kapcsolatban?
2017. júl. 7. 12:01
1/3 anonim válasza:
Ha hétfőig nem jelenik meg az eredményed vagy hibás, akkor töltsd fel a bizonyítványod.
2/3 A kérdező kommentje:
Feltölteném én, ha már a kezemben lenne az érettségi. Ugyanis jún 29-én feladták postán (szerbia címmemre), azonban még nem kaptam meg.
2017. júl. 7. 13:07
3/3 anonim válasza:
Én 30-án kaptam kézhez az érettségi bizimet, és most 10 perce látom, hogy át lett vége a rendszerből a felvibe, nyugi meglesz az! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!