MBS kérdése:
Milyen lehetőségek vannak a továbbtanulásra ahova nem kell matek érettségi? Angol és informatika amiből jó vagyok. Infós szakra már jelentkezem. Egyéb ami szóbajöhet?
Figyelt kérdés
Illetve az anglisztika tényleg nem ér semmit? Mi a vélemény róla? Melyik intézményben lenne érdemes tanulni (főleg Budapest)?2014. febr. 8. 11:18
1/3 anonim válasza:
A középszintű matek érettségi kötelező, bárhova is tanulsz tovább.
Matek, magyar, töri, idegen nyelv + 1 választható az kötelező a felvételihez.
2/3 anonim válasza:
+ ha infóból vagy jó és info szakra is akarsz menni érdemes abból emeltezni a plussz pontért és a tudásért. Info szakon van matek azért szólok.
3/3 anonim válasza:
Nem minden esetben kell matek érettségi. Pl. én fel vagyok mentve matekból 5es korom óta és érettségiznem sem kell belőle. Helyette választottam másik tantárgyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!