Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Akiket csak fizetősre vettek...

Akiket csak fizetősre vettek fel, ti is átphotoshoppoltátok a lescreenshotolt SMS-ben az ANK-t ANA-ra és ezt megosztva büszkélkedtetek vele, hogy kevésbé legyen gáz?

Figyelt kérdés
2017. júl. 27. 04:35
 1/9 anonim válasza:
47%
Miért lenne gáz?Én direkt fizetősre jelentkezzen.
2017. júl. 27. 05:33
 2/9 anonim válasza:
*jelentkeztem.
2017. júl. 27. 05:33
 3/9 Vodafonelive ***** válasza:
100%
Tételezzük fel aki több diplomát csinál, annak valószínű nincsenek már állami félévei, ezért ha minden igaz a rendszer csak költségesre engedi felvételiztetni. Én is költségesre nyertem felvételt, de a BSc-ből 9 állami félévemet már elcsesztem. :) plusz van lehetőség államira átkerülni ha jól tanulsz!
2017. júl. 27. 05:39
 4/9 anonim ***** válasza:
25%
En egy anakondara valtoztattam mert aszt mondjak a telepen hoty asz meno.
2017. júl. 27. 07:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem. Mivel már van egy diplomám és munkám is, így szándékosan jelentkeztem ALK-ra.
2017. júl. 27. 07:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
76% latom kozel all hozzad az xddddd :D
2017. júl. 27. 07:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem osztottam meg az sms-t, sőt azt se, hogy felvettek, de nem értem, hogy miért lenne gáz az, hogy "csak" önköltségesre jutottam be...
2017. júl. 27. 07:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én államira jutottam be, de egyáltalán nem érzem "gáznak", ha valaki "csak" önköltségesre jutott be. Nekem olyan volt osztálytársam is van, akinek meglett volna a pontja az államira, mégis költségesre jelentkezett. Az ő döntése, az ő élete. Azért az államinak is vannak hátulütői, ha valaki nem akar kockáztatni, és van pénze a költségesre, akkor menjen nyugodtan. Ugyanabban a képzésben fog részesülni, mint egy államin lévő, illetve (tudtommal legalábbis) a diplomába se kerül be, hogy most valaki önköltségesen vagy államin végezte el az egyetemet, esetleg levelezőn, de ha nem így van, akkor elnézést a tévedésért.

Amúgy is van lehetősége újrafelvételizni, ha gáznak érzi, vagy ha szerencséje van, és államiról "kiesnek" az emberek, akkor át tud jelentkezni államira, ha olyan eredményeket produkál, hogy élhet ezzel a lehetőséggel, és akar is vele.

Illetve nálunk kevesen osztották meg az SMS-t Facebookon, a többség életeseményként állította be, és ott se derül ki, hogy államin vagy költségesen van egy adott ember:)

2017. júl. 27. 09:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem van már két diplomám így már alapból csak költségeset jelölhettem, nem érzem gáznak. Nem az a lényeg hogy mire kerülsz be hanem hogy ott hogy teljesítesz.
2017. júl. 27. 13:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!