Akiket csak fizetősre vettek fel, ti is átphotoshoppoltátok a lescreenshotolt SMS-ben az ANK-t ANA-ra és ezt megosztva büszkélkedtetek vele, hogy kevésbé legyen gáz?
Én államira jutottam be, de egyáltalán nem érzem "gáznak", ha valaki "csak" önköltségesre jutott be. Nekem olyan volt osztálytársam is van, akinek meglett volna a pontja az államira, mégis költségesre jelentkezett. Az ő döntése, az ő élete. Azért az államinak is vannak hátulütői, ha valaki nem akar kockáztatni, és van pénze a költségesre, akkor menjen nyugodtan. Ugyanabban a képzésben fog részesülni, mint egy államin lévő, illetve (tudtommal legalábbis) a diplomába se kerül be, hogy most valaki önköltségesen vagy államin végezte el az egyetemet, esetleg levelezőn, de ha nem így van, akkor elnézést a tévedésért.
Amúgy is van lehetősége újrafelvételizni, ha gáznak érzi, vagy ha szerencséje van, és államiról "kiesnek" az emberek, akkor át tud jelentkezni államira, ha olyan eredményeket produkál, hogy élhet ezzel a lehetőséggel, és akar is vele.
Illetve nálunk kevesen osztották meg az SMS-t Facebookon, a többség életeseményként állította be, és ott se derül ki, hogy államin vagy költségesen van egy adott ember:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!