Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szokás még könyvtárakban tanulni?

Szokás még könyvtárakban tanulni?

Figyelt kérdés

Szokás könyvtárakban tanulni? Otthon nem igazán tudok figyelni, mett mindig elkalandozik a figyelmem. Vagy tanuló szoba esetleg vagy ilyesmi? Ha könyvtárban szokás valahol leírnátok, hogy melyik budán? Köszönöm

25/F

jan. 2. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálunk van egyetemi könyvtár, és ha nincs ott egésznap zh, vagy vizsga akkor nyitva is van. Vizsgaidőszakban mondjuk végig zárva van, mert mindennap vizsga van ott.

Ott vannak ilyen zárható részek, amiben van asztal, meg székek, és tudsz tanulni halál csendben. Én már mondjuk néha arra is gondoltam, hogy bemegyek oda, magamra zárom és alszok ott a széken 1-1,5 órát, olyan jó csend van. xd (itthon meg nem mindig)

jan. 2. 15:51
 2/4 anonim válasza:
Én személy szerint az összes vizsgámra a helyi könyvtárban készülök. Csendes és senki nem zavar. Ha könyvtárban szeretnél tanulni csak menj be az egyikbe szerintem. Sajnos konkrétat Budán nem tudok mondani, viszont sok sikert a tanuláshoz!
jan. 2. 22:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Igaz, nem Buda, de a Szabó Ervin Könyvtár szerintem egy szuper hely, hangulatos nagyon, én is produktívabban tudok ott tanulni. Igaz, vizsgaidőszakban sokan vannak, így érdemes már nyitásra odamenni, de megéri.
jan. 2. 23:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Budán pl. a BME könyvtára, az ELTE TTK könyvtár, az ELTE Eötvös József Collegium Mednyánszky Dénes Könyvtára vagy az OSZK jöhet szóba. Nézz utána a beiratkozási szabályoknak és hajrá!

A FSZEK-nek is vannak tagkönyvtárai Budán:

[link]

tegnapelőtt 02:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!