Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen végzettséget ajánlotok?

Milyen végzettséget ajánlotok?

Figyelt kérdés

Gépgyártás-technológiai technikus szakmával rendelkezem.

Továbbá elvégeztem egy CNC forgácsoló OKJ-t. Illetve egy gépipari minőségellenőr tanfolyamot. Emellett rendelkezem daru, targonca, hegesztői, mérőeszköz felügyelői, Aukom 1-2 képzettségel, képesítéssel.

Mikor elkezdtem a pályafutásom 1 évet dolgoztam CNC-s ként egyedi gyártásban, majd 6 évet méréstechnikusként.

Nem rég munkahelyet váltottam, ahol másásféléve vagyok, szint úgy méréstechnikus pozícióban, csak itt már több műszakban.

Szeretnék tovább fejlődni, s nem leragadni ezen a szinten.

A munkáltatóm egy nagy multi.

Tovább törésem feltétele valamilyen diploma felmutatása vagy legalább folyamatban legyen. Nem feltétlen kell szakmába vágónak lennie.

Persze nem hátrány.

Kérdésem az lenne, hogy így lassan 30 évesen nem tudom, hogy milyen szakra tegyem az elkovetkezendő éveimet levelezőin.

Elsősorban Műszaki menedzsment, műszaki menedzser. Képzésre gondoltam.

Gépészmérnöki az adná magát, de tartok tőle, hogy nem fog menni.

Járműmérnökön gondolkodtam még, de azt mondják az még bonyolultabb, mint a gépészmérnöki.

Milyen szakot ajánlanátok az alábbi skillekkel?

(Helyesírást bocsi, sietősen írtam)

tegnap 23:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha a tovabb toresed a cel, akkor menjel managernek. Volt par ilyen baratom anno, hat nem mondanam hogy nagyon veszesnek tunt amit csinaltak. Mernok szakokon konnyebb szerintem pofonba szaladni, azt is lattam sokat. Az ilyen muszaki manager kb mindenbol annyit tanul meg, hogy erteni azert ne kelljen hozza, de okoskodni tudjon, plusz a gazdasagi resze, csak hat ez nem biztos hogy a legpozitivabb velemeny.
ma 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!