Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Emelt szintű érettségi, ha...

Emelt szintű érettségi, ha már rég nem vagyok diák?

Figyelt kérdés

Magyarból szeretném. Nem biztos,hogy valaha is kezdek majd vele valamit,( sok más tervem van..) de mindig is szerettem az irodalmat.

A kérdésem az lenne,hogy mi ennek a menete? Hol/meddig kell jelentkezni?

Illetve olvastam,hogy nehéz. Na de mi van akkor,ha már jó pár éve nem is tanultam irodalmat/nyelvtant? Azért csak megoldható így is, nem ?

2017. júl. 7. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kormányhivatalban kell jelentkezni. Az oktatási hivatal honlapján minden információt megtalálsz.

[link]

2017. júl. 7. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Mi a fenének vizsgázol te hobbiból? 26 ezer vagy mennyi forintért? Egyáltalán megnézted a korábbi évek feladatait és a szóbeli témaköröket?
2017. júl. 7. 18:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen,megnéztem.:) A szóbeli rendben van,abban még jó tételeket is találtam. Legalábbis amilyen tételek voltak az elmúlt években.

Az írásbeli az rosszabb.

Azért vizsgáznék,mert ha úgy döntök,hogy szeretnék még tanulni,akkor plusz pont. Magyar szakra meg kötelező is.

2017. júl. 7. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!