Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ilyen érettségivel szerintetek...

Ilyen érettségivel szerintetek hová kéne mennem? (OE, BME, ELTE, PPKE)

Figyelt kérdés

Mindegyik középszintű érettségi:

Magyar: 71

Töri: 88

Angol: 92

Matek: 98

Info: 98

+angol felsőfok

Összeszámolva úgy kb 432 pont, tehát mindegyik szakra felvennének. Mérnökinfo a cél mindenhol, illetve ELTE-n a programtervezői.

Szerintetek ilyen szintű tudással melyik egyetem érné meg a legjobban?

2017. jún. 23. 07:04
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
54%
Nem mindenki való oda, ezért mesterre már csak az marad ott, aki képes rá. Te nem voltál rá képes, ezért utálod ennyire a VIK-et, és szerinted minden más hibás, csak te nem. Mellesleg azért rossz egyetem a BME, mert nem tudtad elvégezni. Tudod, ez igazi lúzer felfogás. Na az ilyenek valók az Óbudaira.
2017. júl. 8. 10:58
 32/35 anonim ***** válasza:
0%
A BME jó egyetem talán, de a BME-VIK az nagyon gagyi. AZ hogy csak 10-15% tudja egyenesben elvégezni, az gáz, főleg akkor, ha azt nézzük, hogy mérnökinfóra a a BME-VIK-re jöttek eddig a legjobban érettségizők, mind gimiből mint szakközépből. Viszonylag jó minőségű hallgatógárda volt, amit szívós munkával aBME -VIK oktatói (tisztelet a kivételnek) lerombolnak, mert nem akarnak/tudnak tanítani. Sima távoktatás képzésnek felel meg a BME-VIK képzése, mert saját magadat kell tanítanod, akkor talán sikerül átmenned 5-6 év alatt. De több, mint a felének soha. Akit ez vonz az jöjjön a BME_VIK-re, én nem javasolom senkinek, mert nem éri meg, semmivel sem leszel előnyösebb helyzetben a BME-VIK-es diplomával, sőt jelentős hátrányba kerülsz, ha egyáltalán sikerül elvégezned akkor is a többéves csúszással, ami csupán mintegy 30%-nak sikerül talán jóindulattal számolva.
2017. júl. 10. 16:20
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

Megsúgok valamit: mindenhol kell magadat képezned, minden egyetemen. Sőt, majd később az életben is! Aki azt vája hogy a sült galambot beletegyék a szájába, az nem hogy a BME-re nem való, de még csak műszaki pályára sem.

Pont most akartam amúgy egy másik kérdést mutatni, ahol az egyik válaszoló VIK-es, és történetesen még nem bukott tágyat. Pedig a válaszoló sose volt egy kiemelkedően jó tanuló... Ezek szerint kellő szorgalommal egy átlagos diák meg tudja csinálni. Ki hitte volna?

2017. júl. 10. 17:13
 34/35 anonim ***** válasza:
0%
Ezt mondtam én is, hogy 10-15% egyenesben végzi el. De, hogy mi a titka nem lehet tudni, mert semmi korreláció nem felfedezhető. De túl nagy lutri benne lenni a maradék 85%-ban. Ha nincs emelt matekja, fizikája jóval kevesebb az esélye, hogy egyenesben elvégezze. Összeköttetések és szerencse kérdése. Akinek van felsőbbéves ismerőse és korrepetálja, talán nagyobb az esélye, nem beszélve a szerencséről, hogy pont melyik vizsgára jelentkezik be. Ezért csak 10-15% aki egyenesben végzi el. És a túlnyomó többségnek kidobott évek.
2017. júl. 10. 17:44
 35/35 anonim ***** válasza:
0%
A titok a kitartás, ami belőled hiányzik, de ezt leírtam már neked egy másik kérdésnél
2017. júl. 10. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!