Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hova érdemes mennem tovább...

Hova érdemes mennem tovább tanulni?

Figyelt kérdés
Szóval iskolában biológia és matek fakultációra járok. Van már egy angol középfokú nyelvvizsgám, németet évvégén (mármint július környékén) szeretném megcsinálni. Kitűnő tanuló vagyok, most 11.-es. Az a helyzet, hogy nem tudom, jövőre milyen egyetemre, milyen szakra jelentkezzek, ahova jó ez a két tárgy! A lényeg, hogy csak Budapesten jó. Gondolkodtam mérnökin...de milyen mérnöknek? Vagy valami más? Várom a válaszokat. :)
2008. okt. 16. 20:31
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan kifejezetten, hogy biomérnök. Amúgy a figyelmedbe ajánlom a felvi.hu-t vagy az e-palya.hu. Különféle teszteket oldhatsz meg amik kimutatják az érdeklődésedet, és az összes felsőoktatási intézmény fent van mindkét honlapon.
2008. okt. 16. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!