Titeket mi szokott motiválni amikor matekból egy időszakban folyamatos kudarc ér? Mire gondoltok, ami inkább előre hajt és nem engedi hogy feladjátok?
Ugyanez volt nálam is 2 évig. Mondjuk én nem tanultam abszolúte semmit, valószínűleg azért.
Elsőre nem is fog menni minden feladat, ezért is természetes, ha sorozatos kudarc ér ebben az időszakban. Nem szabad abbahagyni, nyúzni kell. Nincs mellébeszéd. Gyakorolni folyamatosan. Nekem sem volt egyszerű, másnak sem. Ez ilyen.
Vannak olyan szerencsések akiknek elsőre megy minden feladat, nem is tudják felfogni, micsoda ajándék akkora lángelmének lenni. De szerintem sokkal jobb érzés, amikor te magad jutsz el kitartó munkával egy szintre. Az az igazi küzdelem. A sikernek ára van, meg kell izzadni érte, harc nélkül nem megy.
Engem személy szerint az motivál, hogy minél többet tanulok és gyakorlok, annál jobb lesz a dolgozat. Meg persze engem boldoggá tesz, ha gyakorolhatok. Fel nem lehet ugrasztani az íróasztal mellől, ha én valamit tanulok, vagy gyakorlok, főleg a matekkal meg a fizikával vagyok így. Ha valamit megtanul az ember, azt senki nem veheti el. Te magad leszel több tőle. Nem hiába mondják, hogy mindenki saját magának tanul, mert tényleg így van.
A lényeg, hogy soha ne add fel! Kitartás! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!