Szerintetek mitévő legyek?
Először is üdv mindenkinek,
Azzal a kéréssel/kérdéssel fordultam hozzátok, hogy mégis mitévő legyek a felsőoktatás tekintetében..
Szerintem logikus, hogy a jobb megélhetés miatt tanul tovább az ember, de ezt a magyar kormány lehetetlenné teszi. Sajnos a jövőre kell gondolnom, hogy a 20éves intervallumon belül vajon lesz-e elég pénzem a tandíjat kifizetni.. -kitudja, hogy hány évet szenvedek itthon munkanélküliként-
Ha lehet kerüljük el a törvény visszavonására való alapozást. Hagyatkozzunk a jelenlegi helyzetre!
Illetve azt is meg szeretném tudni, hogy szerintetek az Anyagmérnökök vagy az Olaj-és gáz mérnökök a keresettebbek és a jobban fizetettebbek..?
Köszönöm előre is.
Egy 11-es jól tanuló fiú vagyok, aki aggódik a jövőjéért.
Szia.Nem vagyok ebbe benne,de neten keresgéltem.
Szerintem az olaj-és gázmérnők karral jobban jársz:
Olaj- és gázmérnök
Átlagos kezdő fizetés: 93 000 dollár
Tizenöt éves munkatapasztalattal: 157 000 dollár (USA)
Én vegyészmérnök szeretnék lenni,reméljük a legjobbakat...
Egy 10.-es lány.
ugye csak elirtad azt a 93 000 dollárt?? cask nem lehet kb 20 millió ft keresete
am ez engem is érdekelne,mivel nekem sajna csak 3 hetem van eldönteni mitakarok,de még foggalmam sincs :S
Köszi a válaszokat, ez biztosan éves kereset.
Hol találtál rá ezekre az adatokra ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!