Antal15 kérdése:
Ti mennyire féltetek tőle és hogy küzdötétek le a félelmet?
Figyelt kérdés
Ha felvesznek egyetemre, akkor szeptembertől angol nyelven zajlana minden órám. Volt valaki hasonló helyzetben, mennyire féltél hogy nem tudod elvégezni? Mit tettél ez ellen az érzés ellen? Sikerült beleszokni, hogy tanórák, vizsgák, minden angolul van, mennyi időbe telt?
Köszönöm a válaszokat!
2017. ápr. 28. 14:42
1/2 anonim válasza:
Én 5 évig (középiskola elejétől) angolul tanultam a matekot, infót, törit, plusz közgazdaságtant, minden angolul. Dolgozatok meg felelések is angolul. Emellett volt utolsó évben még heti 6 angol órám, kilencedikben meg 18 angolom volt egy héten. Gyakorlatilag első évben alig volt olyan órám, ahol magyarul meg kellett szólalnom. Kéttannyelvűbe jártam és azért. Ha én 14 évesen belecsöppenve el tudtam végezni, akkor neked sem lesz vele gondod egyetemen. Az elején nyilván én is féltem tőle, mert soha azelőtt nem kellett angolul törit meg matekot tanulnom, az eleje gáz is volt. Nekem kellett egy pár hónap mire hozzászoktam, de ennyi, ha egyszer hozzászoksz utána már nincs vele gond.
2/2 anonim válasza:
Annyiból lehet ugye nehezebb, hogy nálunk még volt ilyen, hogy csoportbontás és első évben egy szintre hoztak mindenkit angolból. Egyetemen meg gondolom ilyen nincs, hanem alapból úgy kalkulálnak, hogy már van minimum egy erős közép, de inkább felsőfokú tudásod. De ha az megvan akkor tényleg csak annyi, hogy hozzászoksz a dologhoz és utána már sima.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!