Medikusok! Ti mennyire féltetek az egyetem előtt, és volt-e alapja ezeknek a félelmeknek?
Orvosira jelentkeztem, ha minden igaz sikerülni fog (de inkább lekopogom:)
De félek nagyon. Mert mi van ha felvesznek, és kiderül, hogy tök hülye vagyok hozzá? Például fogalmam sincs, hogy fogom memorizálni azt a rengeteg latin szót, meg a több száz oldalnyi anyagot a vizsgákra.
Vagy hogy mennyi mindent el fogok felejteni.
Másnak is voltak ilyen gondolatai? Nyugtassatok meg, ugye meg lehet tanulni?:)
Hát nekem például nincs valami jó felfogásom, mondjuk olyan átlagos és mégis meg tudom tanulni. Előfordul, hogy többet kell tanuljak mint a csoporttársaim és ennek ellenére mégis rosszabb jegyeket kapok, de azért csinálom ami tőlem telik és már 3 évet lehúztam.
Nem kell ezt túlparázni, tanulni kell minden nap, néha 1-1 buli belefér.
Velem is ez volt: el sem tudtam képzelni, hogy lehet megtanulni ennyi anyagot egyszerre, és hidd el mások is így vannak vele, aztán valahogy mégis megcsinálják.
Szóval nyugi, menni fog!
jajj, de jó:) Megnyugodtam:)
Amúgy minden elismerésem. Szerintem így ("lassabb felfogással") sokkal nagyobb dicsőség végigcsinálni, mintha valakinek még adottsága is van hozzá:)
Nekem a felfogásommal nincs baj, sőt. Inkább a szorgalommal néha. Bár... amit szeretek tanulni, azt szívesen tanulom bármikor, úgyhogy talán ettől nem félek. Jaj, tényleg köszi, hogy írtál:) És sok sikert továbbra is:) Amúgy melyik egyetemre jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!