Milyen szakmákkal lehet érvényesülni? Mely szakmákkal lehet 200-400. 000 nettó fizetést keresni?
20 éves vagyok... kb 14,15 éves korom óta gondolkodom milyen szakmát kellene tanulnom, de azóta se jöttem rá... most életemben először tanácsot szeretnék kérni, mely szakmák azok melyekkel kezdő 200,300 a későbbiekben 300,400 forintot lehet keresni.
nincs olyan amit szeretek csinálni... 1 dolgot tudok, nem bírom a monoton egyhangú változatlan szürke munkákat (2 év alatt ez miatt megjártam 7 munkahelyet) a bal lábam,,, lényegében a bokám a terhelést hosszú távon nem bírja, szóval olyan munka mely 10,12 óra állást .sétálást igényel hanyagolnám...
tulajdonságaim hobbi és tantárgy melyeket kedvelek :
-lojális
-céltudatos
-barátságos
-néha közömbös
-foci
-kosárlabda
-PC/konzol
-matek
-történelem
-angol nyelvtan
ez alapján amit le írtam (és mondjuk én a gyereketek lennék vagy 1 kedves ismerős mit ajánlanátok?) mit gondoltok mi passzolna hozzám???
köszönöm, hogy végig olvastad. és előre köszönöm az értelmes segítőkész válaszokat
#7: Ez abban az esetben jó, ha közben jár egyetemre (informatika szakra), vagy már végzett de még nincs meg a megfelelő tudása.
Ugyanis ma Magyarországon a legtöbb helyre elvárás a felsőfokú végzettség, persze nem azt mondom, hogy nem lehet anélkül munkát találni, de sokkal nehezebb, és a fizetés sem lesz olyan magas, mint ha diplomás lenne.
Egyébként mindenképp ajánlatos ilyen képzésre menni, mivel amit az egyetemen tanítanak programozásból, nagyon kevés. Csak az alapok, amire otthon, illetve tanfolyamokon keresztül kell ráépítkezni.
Nálunk van a családban programozó, ezért is van egy kis rálátásom a témára, szóval nem csak hasraütésszerűen kitaláltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!