Van olyan OKJ-s szakma ami havi nettó 150ezer fölött fizet?
Figyelt kérdés
Tegyük fel napi 8 órát dolgozik egy melós,rendesen bejelentve,nem sumákolva,hogy papíron minimálbért keres a többit meg zsebbe kapja.
Létezik ilyen hogy havi nettó 150 ezer fölött keressen egy okj-s szakmával rendelkező ember?
2016. jún. 22. 20:17
1/11 anonim válasza:
Informatikai területen el tudom képzelni.
2/11 anonim válasza:
Jaja, IT területen tudom elképzelni, máshol elmegy az összeg, de a bejelentés nem.
Sok ismerősöm visz haza 150 ezer fölött, de minimálra meg 100-re vannak bejelentve.
3/11 A kérdező kommentje:
IT-ben nem a diplomás embereket veszik fel jobbára?
2016. jún. 22. 20:33
4/11 anonim válasza:
Van OKJ hely is bőven, csak hát lehet a munka mondjuk nem 8 óra lesz meg bent kell rohadnod hétvégén.
5/11 anonim válasza:
Vegyipari technikusként, pályakezdőként nettó 190 ezret hozok haza, egyéb juttatásokkal együtt. De igen nehéz elhelyezkedni vele szerintem. Azon kívül sok olyan álláslehetőség is van, ahol minimálbért fizetnek.
6/11 anonim válasza:
A vegyipari technikus vagyok :) A 190-et úgy értettem hogy azt tisztán kapom és ezen túl kapok még kafetériát :)
7/11 A kérdező kommentje:
Az szép :)
És szereted a szakmádat?
2016. jún. 23. 19:31
8/11 anonim válasza:
Imádom mert olyan tudományos :). Igaz sokszor monoton, de van benne szépség bőven. Érdekes nagyon. :) Csak ebben a szakmába bele kell kalkulálni a rákkeltő, mérgező, maró, veszélyes anyagokat/reagenseket.
10/11 anonim válasza:
Vállalkozásban kétnapos masszőr végzettséggel is kereshetsz havi 400-at akár. Csak nyilván idő kell mire felfut és jó helyet kell találni hozzá. (Pest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!