Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyi a havi nettó fizetése...

Mennyi a havi nettó fizetése egy asztalosnak és egy gépi forgácsolónak?

Figyelt kérdés
14 éves 8. osztályos vagyok és továbbtanulás előtt állok és vagy asztalosnak tanulok vagy gépi forgácsolónak és azt szeretném tudni, hogy melyik menyit keres.

2017. febr. 3. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Amennyi a kereslet rá éppen (ha jót akarsz magadnak a gépi forgácsolóra menj majd CNC)
2017. febr. 3. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
asztalosnak menj,abban elöbb tudsz maszek lenni, többet tudsz fusizni.gépiforgácsoló rabszolga munka.10-12 órát állhatsz a gép elött,aztán akár egy századdal is elb@..hatod a darabot,egy rossz utasítással összetörheted a több tízmilliós gépet.-egy öreg cnc-s.
2017. febr. 3. 22:43
 3/7 A kérdező kommentje:
A jelentkezési lapon 1.-nek az asztalost irtuk, 2.-nek a gépi forgácsolót. Arra vagyok kiváncsi, hogy melyik mennyit keres.
2017. febr. 4. 09:21
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
ha csak az érdekel mennyit keres,de nincs elhivatottságod,hagyd a fenébe,menj soförnek.ha csak a sok pénzért csinálnád,kínlódni fogsz egész életedben.
2017. febr. 4. 11:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem csak a pénz érdekel az asztalos érdekel, mert szerintem szép szakma csak érdekel, hogy kb mennyit keres.
2017. febr. 4. 15:27
 6/7 anonim ***** válasza:
#2 & #4 vagyok.asztalos keresetéről nem tudok nyilatkozni.én cnc- s egyedi gyártásban nagyon változó,tavalyi évben ha 2 müszakba jártam kb:240E netto .egy jobb hónapban mikor egy műszakba jártam sok volt a túlóra,szombat vasárnap,akkor egyszer egy évben megvolt a 430E.de ez kemény hónap volt,már vért hu gyoztam, az asszonyt sem kívántam.a kereset ország részenként is változik.kezdőként sok jóra ne számíts.a magam fajta öregek vannak abban a helyzetben,hogy nem kérdezik mennyi a pénz, hanem bemondják mennyiért vállalnak egy új állást.de ez mögött már kell hogy legyen 25 év gyakorlat.jó szándékkal mondom,az asztalos felé orientálódj!-öreg cnc-s.
2017. febr. 4. 18:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2017. febr. 5. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!