OE-NIK vagy ELTE-IK?

Figyelt kérdés

Idén érettségizem és nem tudok dönteni az Óbudai mérnökinfo és az ELTE progitervező info között. Informatika a választott tárgyam es mindenből középszinten érettségizem. Nem tudom melyik szak illene jobban hozzám, ebben kérem a segítségeteket. Kedvenc tárgyam a matek, amiből fakton is 5ös vagyok. Infot is szeretem, csak a programozással van baj. Javaban tanultam és a feltételes elágazásokig és a ciklusokig jutottam el eddig és nagyjából értem is. Óbudait gondoltam első helyen, de oda napi 1-1 óra lenne az út és nem szeretnék ingázni ennyit. Ezzel szemben ELTE kb 15 percre lenne tőlünk. Tudnátok tanácsokat adni, hogy hová érdemesebb mennem és akik oda jártok véleményeket mondani az egyetemről? (Tanárok milyenek, közösség, oktatás színvonaláról valamit és hogy miket kéne átnézni/megtanulni nyáron)

Köszönöm

L/18

2017. ápr. 5. 21:03
1 2
 11/11 anonim válasza:
78%

Gyere az IK-ra, mert nagyon jó a közösség! A képzés viszont nehéz. Én már 5.jére veszem fel a progalapot. Egyszerűen nem megy nekem ez a C programozás.

A matek is nehéz, de én kitartó vagyok.

2017. szept. 16. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!