ELTE jogász szakra emelt némettel, közép történelemmel van esélyem bekerülni (állami ösztöndíjas képzésre)?
Miért ne lenne? Ha úgy írod meg az érettségiket, akkor van esélyed.
Értelmetlen a kérdés.
Azért én utána számolnék a pont számoknak.
Nem egy helyen felkapottabb karokra és ez is az, egy felső fokú plusz nyelv vizsga nélkül már nem is vesznek fel. Nem tudom, de ha te nem tudsz, én utána számolok.
Visszont ha nem tudsz, nincs ott a helyed, de legalább kiderül, amúgy a kédésre a válasz.
Ha németből emeltezik és felsőfokúzik, akkor is cak az egyikért kapja meg a pluszpontot.. Esetleg másik nyelvből csinálhat felsőfokút, úgy van értelme.
De elméletileg nincs szükség egy felsőfokúra a bekerüléshez.
Én is ide szeretnék bejutni, lehet csoporttársak leszünk. :)
Egyébkét én emelt törit és emelt magyart írok, és bízom a legjobbakban, na meg a tudásomban.
De akkor miért nem ezeket írtad le a kérdésben vagy a leírásban? Honnan a francből szüljem meg, hogy te azt akarod tudni, hogy közép törivel nem leszel-e lemaradásban? Ennek semmi köze a bekerüléshez.
Amúgy nem, nem leszel. Én közép törivel jöttem és semmi hátrányom nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!