Milyen iranyban tanulhatnék tovább?
Esetleg Kereskedelem és marketing egy egyetemen?
Itt tudsz róla bővebben olvasni: [link]
A tévesztések a telefon miatt lettek bocsanat túl közel vannak a betűk. :)
Elvégeztem már a boltvezetői tanfolyamot csak ez lemaradt a leírásból. Jelenleg műszak-részlegvezető pozícióban dolgozom.
Átérzem a problémád, hasonló szituban vagyok, szintén 23 éves. Szakvezető, csoportvezető, operátor, folyamatfejlesztő, voltam már minden, csak akasztott ember nem, a pár évem alatt. De még mindig nem tudom hogy mivel foglalkozzak. Bőven átlag felett keresek, de mégsem érzem jól magam. Szóval nem vagy egyedül szerintem :)
Ha mindenképp ez érdekel, akkor jöhet az egyetem. Ugyan akkor szintén boltvezető leszel kb, csak nagyobb boltban. Kereskedelem és marketing szakirány az jó lehet, beledurrantottam 1 évet a gazd.menedzsment szakirányba, és nagyon jó dolgokat tanul az ember egyetemen, ha érdekli ugye.
Ha mindneképp ilyen pozíciót akarsz, több pénzért, akkor jó az egyetem. Vagy esetleg a kreativitást említetted, az elég durván kell marketing szakon.
Köszönöm a sok pozitív választ.
Nem feltétlenül maradnék ebben a szakmában csak húz a szívem a céghez mert van egy két ember akik miatt nehezen hagyom itt. De sajnos a szeretetből nem lehet megélni. Igazából a cég központi irodájába szeretném nagyon bekerülni de oda kihalásos alapon megy a felvétel normális posztra. Érdekesnek találom a gyakorlatukat nálunk töltő tanulókkal való foglalkozást, szívesen szerkesztenék akciós újságot. Fontos szempont hogy a bolti munkából valahogy kikerüljek mert sajnos a rengeteg emelgetés miatt derék problémáim vannak és inkább tanulok és nem leszek lusta minthogy az egészségem bánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!