Biológiával és történelemmel milyen irányban tanulhatnék tovább?
Sziasztok!
11.-es vagyok, biológiát éa történelmet választottam faktnak, mert érdekel pszichológia, és ezek kellettek hozzá.
Sajnos csak most néztem utána, milyen is valójában, mi a véleményük az ott végzetteknek, és azt láttam, RENGETEGET kell olvasni, több száz oldalt is hetente, és ezt nem tudom vállalni.
Szóval letettem a pszichológiáról, mert nem tudnám tanulni.
Most nem tudom, hogyan lehetne tovább :c
Ezekkel a tantárgyakkal milyen irányban tanulhatnék tovább?
Nagyon félek már csak a "továbbtanulás" szótól is, de muszáj :c
Nem tudom, mi legyen, 7.-es korom óta ez volt a tervem... de... nem nekem való :c gondolkodni se tudok, félek a jövőtől, nem tudom, milyen lesz, ismeretlen...
Elnézést, ha nem jól tettem fel a kérdést, vagy nem íttam le valami fontosat, de nem jut eszembe semmi...
Ti voltatok hasonló helyzetben?
Tanulni muszály, tudom... de agyon tanulni sem akarom magam, csak kíváncsiságból, meg tudnál mutatni egy olyan könyvvázlatot valahogy? Milyen egy egyetemi dolgozat? Milyen gyakran vannak? Hogy vannak a vizsgák?
Lusta vagyok azt tudom, de ha meg kell tanulni valamit, akkor megtanulom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!