Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen irányban tanulhatnék...

Milyen irányban tanulhatnék tovább, ha a következők érdekelnek?

Figyelt kérdés

Nyelvekből nagyon jó vagyok, érdekel a divat és a művészettörténet. Jól megy a matek is, szeretem is, bármit meg tudok tanulni, ha leülök.

Foglalkozom a közélettel, nemzetközi politikával, tanultam társadalmi tanulmányokat, közgázt és gazdasági ismereteket, marketinget, protokollt és viselkedéskultúrát.

Érdeklődési körömbe tartozik az interkulturális kommunikáció, vezetéselmélet. A vendéglátói, idegenforgalmi, szállodaismereteket is könnyen megértem, megtanulom. Alapvetően széles érdeklődési körrel bírok.

Jó a szervezői, kommunikációs készségem. Képes vagyok felelősséget vállalni magamért és másokért is. Szeretem motiválni a környzetem, bárkivel könnyen szót értek, közvetlennek és követekezetesnek gondolom magam.

Jövőre érettségizem.

2010. aug. 12. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ahogy elnézem, ha használható diplomát akarsz, akkor vagy valami jó gazdasági képzést válassz, vagy ajánlanám még a "nemzetközi" szakokat, mint nemzetközi tanulmányok, igazgatás vagy kommunikáció. Én nemzetközi tanulmányokra járok, a nyelvérzék, a gazdasági érzék, a társadalomtudományok és a politikai érdeklődés is nagyon jól jön ezen a szakon.
2010. aug. 12. 20:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor valamilyen közgazdász szakra érdemes menned:

Gazdálkodás menedzsment, Kereskedelem marketing, Turizmus vendéglátás, Pénzügy számvitel... nekem egyértelműnek tűnik :)

2010. aug. 12. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem logisztikusnak menj, az is a gazdasági képzésen belül van (szakirányként) és azzal többre mész minde gy akármilyen pénzügyi izével. logisztikusokat sokat keresnek.
2010. aug. 12. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!