Mit jelent az hogy hátránykompenzáció?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A Neumann János szakgimibe akarok menni és van egy olyan tagozat, hogy Hátránykompenzációs tagozat. Ez mit is jelent? Nekem semmi bajom sincs jó tanuló vagyok de nem tudom, hogy engem felvesznek-e?2017. febr. 21. 18:10
1/2 anonim válasza:
Ez 4 vagy 5 évfolyamos tagozat? Mert én valószínűleg 5-re tippelném, azért mert ez valószínűleg olyan osztálytípus, ahol sokan gyenge vagy éppen hiányos ismeretekkel kerülnek be és itt próbálják majd őket felhozni egy átlagos szintre az évek alatt.
2/2 anonim válasza:
Olyan szellemileg/testileg sérült gyerekekkel foglalkoznak itt akik nem járhatnak normális gimibe. Ezt csak nekik tarják fennt. Úgymond papírosoknak.
Nekem is vannak ilyen ismerőseim onnan tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!