Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tapasztalatok kommunikáció és...

Tapasztalatok kommunikáció és média szakról?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Idén tervezek egyetemre menni, és a kommunikáció és médiatudomány szakot néztem ki magamnak. Jelenleg a BGE, a Pázmány Péter, a Milton Friedman és a Kodolányi között vacillálok. Első sorban a szaknak a média iránya érdekelne.

Kíváncsi lenném, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak ezekkel az egyetemekkel és a szakkal általánosságban. Mennyire gyakorlatorientált az oktatás? Milyenek a közösségek, a tanárok és az elhelyezkedési lehetőségek?

Jelenleg a Kodolányi tűnik a legszimpatikusabbnak, mivel vannak tévés és rádiós stúdióik, és szívesen foglalkoznék ilyesmivel a jövőben.

Szívesen fogadok bármilyen véleményt, legyen az pozitív vagy negatív, de kérlek, ha valamit nem tartasz jónak, azt indokold meg – ne csak annyit írj, hogy „xy pocsék”.

Köszi előre is a válaszokat!

febr. 7. 20:32
 1/1 anonim ***** válasza:
79%
Megnéztem a BGE-s tantervet és őszintén nem tudom, hogy mi az az alkalmazott tudás amivel több leszel egy átlag érettségivel rendelkező embernél. Az elméleti részéről ne is beszéljünk mert az a sok nyelvtan, meg kommunikációelmélet tudjuk, hogy semmire nem jó.
febr. 7. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!