PPKE- kommunikáció és médiatudomány szakról mi a véleményetek/tapasztalatotok? (Közkapcsolatok szakirány )
Tudom,hogy sokan szidják ezt a szakot ,viszont láttam,hogy van Közkapcsolatok (PR) szakirány itt ,ami szimpatikus számomra és eltudom képzelni,hogy ezzel lehet valamit diploma után is kezdeni. Esetleg véleményeket kérhetek ezzel kapcsolatban ? :) Vagy ha ide téved valaki, aki pont itt végzett és megosztaná velem/velünk,hogy mire jutott ezzel annak örülnék.
Előre is köszönöm:) Szép napot.
Hiába közgazdász, ha nem lehet vele elhelyezkedni. Egy szak értékét nem az szabja meg hogy melyik karon tanulod hanem hogyan tudsz érvényesülni vele.
gyógypedagógus, konduktor, osztatlan tanári, speciálisabb nyelvszakok, óvónő, csecsemő és kisgyermeknevelő, bűnügyi igazgatási
Szia!
Én tavaly végeztem ezen a szakirányon. Én nagyon szerettem, persze voltak órák és tanárok, akiknek nem kellett volna ott lennie, de hol nincs ilyen?:) Javaslom nézd meg a honlapon a mintatantervet, hogy milyen órák vannak, így kapsz egy képet az egészről. Rengeteg kitartás és tanulást igényel, de PR körökben a Pázmánynak neve van, jó szakemberektől tanulhatsz és sok alázattal jár ez a szakma. Ajánlani tudom:) Ha érdekel valami, írj üzit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!